Let op! Schakel prive/incognito modus uit om gebruik te maken van de webshop.

Het Rijwielhuis van Alblasserdam en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Het Rijwielhuis van Alblasserdam en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Het Rijwielhuis van Alblasserdam en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Het Rijwielhuis van Alblasserdam en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Het Rijwielhuis van Alblasserdam en omstreken. 

Bekijk aanbiedingen

Sale

 

 

Gazelle Chamonix C7 HMS 

Nu van € 3299 voor € 2899.

 

 

Gazelle Chamonix C7 HMS 2024

De Gazelle Chamonix C7 HMS is de e-bike waarmee je overal komt. Geschikt voor een boodschap, om ‘s ochtends snel op je werk te zijn óf om op je gemak een toertocht te maken. Deze elektrische fiets zit zeer comfortabel dankzij de geveerde zadelpen en stuurpen. De brede banden zorgen voor extra stabiliteit. De Shimano Steps middenmotor biedt voldoende ondersteuning, zelfs wanneer je bagage bij je hebt of door een heuvelachtig landschap fietst. Met de Gazelle Chamonix C7 HMS kun je zorgeloos op pad omdat deze fiets een krachtige accu heeft waarmee je 80 tot 150 kilometer kunt fietsen. De elektrische fiets heeft een moderne uitstraling en is netjes afgewerkt met een gesloten kettingkast, een bagagedrager, een achterstandaard en ergonomisch gevormde handvatten.

Krachtige ondersteuning met de Shimano Steps middenmotor

Deze e-bike is voorzien van een Shimano Steps E6100 middenmotor. Deze middenmotor biedt natuurlijke ondersteuning en heeft een efficiënte aandrijving waardoor de accu langer meegaat. Doordat deze motor in het midden van de fiets bij de trapas is geplaatst, is de gewichtsverdeling in balans. Hierdoor voelt de fiets stabiel aan. De motor biedt drie verschillende ondersteuningsstanden en een Walk Assist functie waardoor je gemakkelijk met de fiets aan de hand loopt.

Overzichtelijk Shimano STEPS display

De Gazelle Chamonix C7 HMS is eenvoudig te bedienen via het Shimano STEPS display. Dit display toont je op overzichtelijke wijze alles wat je wilt weten tijdens je fietsrit. Zo laat het display onder andere de vulgraad van je accu, je gemiddelde snelheid, de tripafstand en het totaal aantal gereden kilometers zien. Je kunt het display veilig bedienen vanaf het bedieningspaneel bij je handvat, zodat je beide handen aan het stuur kunt houden. Het display is in het midden van het stuur geplaatst en is afneembaar.

Standaard een hoge actieradius

Deze e-bike is standaard uitgerust met een 500 Wh accu. Hiermee kun je 80 tot 150 kilometer fietsen. Wens je een hogere actieradius? Dan kun je de 625 Wh accu bestellen, hiermee fiets je 100 tot 170 kilometer.  • Op zoek naar een krachtige en betaalbare e-bike? Dan is de Cortina E-U1 vast iets voor jou! Deze degelijke stadsfiets is uitgerust met het H400-systeem van Bafang: marktleider in Europa op het gebied van e-bike motoren. De E-U1 heeft een krachtige 250 watt motor in het voorwiel, de ideale fiets voor die dagelijkse rit naar school of het werk! leverbaar in Heren 53cm.

    Nu met 450Wh accu van € 1799 voor slechts € 1349